Ballagás

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Az Áprily Lajos Főgimnázium idei kicsengetésével kapcsolatos tudnivalók
 
Az Áprily Lajos Főgimnáziumban pénteken, június 4-én ballagnak a végzős diákjaink.
Sajnos, ezúttal rendezvényünk zárt, és szigorú forgatókönyv szerint zajlik:
 
10.00-11.00- Osztályfőnöki órák. Részvevők: a végzős osztály és az osztályfőnök,
11.00-12.00- Ünnepi istentisztelet. Részvevők: a végzős osztályok és a tanári kar. A hozzátartozók nem hivatalosak erre, ezért megkérjük, ne hozzák kellemetlen helyzetbe a templomi szolgálatot teljesítő személyeket!
12.00- 13.00- Évzáró ünnepség az udvaron. Részvevők: a végzős osztályok, a XI.-es osztályok, a tanári kar  és a végzősök közvetlen családtagjai.
 
Az  közvetlen felnőtt családtagoknak az iskola udvarára való belépéskor a következő feltételek egyikét kell teljesíteniük az H.G. 531-2021-es kormányrendelet és a 8019- 31.05.2021-es prefektúrai átirat értelmében:
-oltási igazolvány felmutatása, amely tanúsítja a minimum 10 napja véglegesített oltási folyamatot,
-az utolsó 72 órában végzett negatív RT-PCR teszt felmutatása,
-az utolsó 24 órában végzett negatív antigén teszt felmutatása,
-igazolvány felmutatása, a Covid  fertőzésnek a 15.-ik és 90.-ik napjában levő személyek esetén.
 
A kapunál az orvosi, illetve a biztonsági feladatot ellátó személyzet ellenőrzi a rendezvényen való részvétel jogosultságát.
 
Megkérjük a tisztelt meghívottakat és részvevőket, hogy tartsák tiszteletbe a ballagás lebonyolításához szükséges intézkedéseket! 
Mindannyiunk érdeke, hogy ballagóink szép és felemelő élménybe részesüljenek, stresszmentes és biztonságos körülmények között! 
Ne feledjük, hogy az óvintézkedések tiszteletbe tartásával megóvhatjuk ballagóink egészségét! Hagyjunk teret nekik a bonyodalommentes érettségi felkészülésre!
 
Köszönettel,
 
Az Igazgatóság
 


Despre noi

Colegiul Național “Áprily Lajos” este cea mai mare instituție cu predare în limba maghiară din județul Brașov și Țara Bârsei. Colegiul se află în partea nordică a centrului istoric Brașov.