ERASMUS +

Úton a blended rendszerű oktatás felé, online- offline jó gyakorlatok

Erasmus+ and European Solidarity Corps Beneficiary Module

2021-2-HU01-KA210-SCH-000051342

Kisléptékű partnerségi együttműködés indul az Erasmus+ Projekt keretében az iskolai nevelésről ÚTON A BLENDED RENDSZERŰ OKTATÁS FELÉ, ONLINE-OFFLINE JÓ GYAKORLATOK címmel.

A partnerség a sarkadkeresztúri Cifra Palota Közhasznú Egyesület szervezésében jött létre, partnerünk az Interrégió Fórum Egyesület.


Olvasd tovább...

Az Áprily Lajos Főgimnázium  nevelési konferencián:  HuCER 2023.05.26.

 

Iskolánk, mint  Erasmus+ projekt partner, részt vett a magyarországi Cifra Palota Egyesület által a szombathelyi oktatáskutatási konferencián: HuCER 2023, május 26-án. Ez alkalommal bemutatták az "Úton a blended rendszerū oktatás felé - online/ offline jógyakorlatok" 2021-2-HU01-KA210 -SCH-000051342” című projekt egyéves munkájának az eredményét. A projektről és az eredményekről  Sallai Aranka, a Cifra Palota Egyesület ügyvezető alelnöke számolt be.

 

Konferencia beszámolóRólunk

Az Áprily Lajos Főgimnázium Brassó egyetlen és Brassó megye legnagyobb magyar nyelvű középiskolája, az egykori brassói Római Katholikus Főgimnázium utódja. Központi épületét Alpár Ignác tervei alapján építették föl a brassói belváros északi szögletében, az úgynevezett Tímár-telken.