Versenyek

 2020. december 4-én a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Magyar Mágnás Egyesület VIII. alkalommal szervezi meg, ezúttal teljesen online, kivételesen egyfordulós Pénzmágnes- Kulcs a gyarapodáshoz című vetélkedőjét középiskolás diákok számára.


2019. május 23-án 13,30 órakor a brassói Áprily Lajos Főgimnáziumban megtartjuk a Rubik-kockát (3x3, 4x4, 5x5, stb) forgatók hagyományos bajnokságát.


Tankönyveink és azok digitális változatának megismerése érdekében 2019. április 30-ig több száz kiadványunkba betekinthetnek elektronikus formában, így meggyőződhetnek arról, hogy az adott könyv, munkafüzet megfelel-e az elvárásaiknak. 


Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehez nem kell mást tenned, mint pályázni a Rákóczi Mozgótáborra! 


A versenyre október 15-ig lehet jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.  


Rólunk

Az Áprily Lajos Főgimnázium Brassó egyetlen és Brassó megye legnagyobb magyar nyelvű középiskolája, az egykori brassói Római Katholikus Főgimnázium utódja. Központi épületét Alpár Ignác tervei alapján építették föl a brassói belváros északi szögletében, az úgynevezett Tímár-telken.